Εκδηλώσεις

Τον προηγούμενο μήνα Μάρτιος 2023 Τον επόμενο μήνα
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
week 9 1 2 3 4 5
week 10 6 7 8 9 10 11 12
week 11 13 14 15 16 17 18 19
week 12 20 21 22 23 24 25 26
week 13 27 28 29 30 31

Φωτογραφίες


ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ – ΜΕΔΕΩΝ: 1-3
Τη μεγαλύτερη νίκη στη σύγχρονη ιστορία του πέτυχε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου η ομάδα των Νεανίδων απέναντι στα Σουφλάρια Λάρισας.
Ύστερα από ένα φανταστικό παιχνίδι επικράτησαν με 1-3 συνεχίζοντας το αήττητο σερί και στην τελική φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων που διοργανώνει η ΕΣΠΕΚΕΛ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας καταφέρνει να νικήσει μία ομάδα της Λάρισας σε οποιαδήποτε κατηγορία και πρωτάθλημα, όπου το επίπεδο θεωρείται σαφώς ανώτερο.
Όλα τα κορίτσια βρέθηκαν σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση και ύστερα από ένα παιχνίδι που κράτησε σχεδόν 2 ώρες έφτασαν στη μεγάλη νίκη.
Μία νίκη που πανηγυρίστηκε δεόντως τόσο μετά τη λήξη του συναρπαστικού αγώνα, όσο και κατά τη διάρκεια της επιστροφής μέσα στο πούλμαν, όπου τα τραγούδια δε σταμάτησαν ούτε για ένα λεπτό.
Η διακύμανση του σκορ σε κρατούσε σε αγωνία, οι διαφορές ανατρέποταν μέσα σε ελάχιστα λεπτά και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα θέαμα υψηλού επιπέδου που αποζημίωσε στο μέγιστο βαθμό τους φιλάθλους που είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν.
Και μόνο το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έφτασαν συνολικά σχεδόν τους 200 πόντους (97 ο ΜΕΔΕΩΝ και 91 τα ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ) καταλαβαίνουμε την ποιότητα του παιχνιδιού και φυσικά τη δυναμικότητα, τη θέληση και το πάθος των δύο ομάδων για τη νίκη.
Το στοιχείο που έδωσε τελικά τη νίκη ήταν από τη μία η πολύ καλή λειτουργία της άμυνας και της υποδοχής, που δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να κερδίσουν εύκολους πόντους και από την άλλη η επίθεση που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με 51 τελειωμένες επιθέσεις απ’ όλες τις θέσεις.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόνο στο τέταρτο και τελευταίο σετ τα κορίτσια τελειώσανε 18 επιθέσεις.
Η διακύμανση του σκορ με πρώτη την ομάδα της Λάρισας είναι ως εξής:
23-25 (0-1) – 25-22 (1-1) – 22-25 (1-2) – 21-25 (1-3)
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι τα κορίτσια του ΜΕΔΕΩΝΑ εμφανίστηκαν με τις καινούργιες φόρμες, οι οποίες είναι χορηγία της αντιπροσωπείας της FORD-ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και συγκεκριμένα του Πανουργιά Θωμά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία χορηγεί είδη αθλητικής ένδυσης για την ομάδα της πετοσφαίρισης.
Έτσι λοιπόν μετά τις εμφανίσεις της περσυνής περιόδου –οι οποίες χρησιμοποιούνται και φέτος σε όλα τα επίσημα παιχνίδια- ήρθαν φέτος και οι φόρμες, οι οποίες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.
Θα μπορούσαμε να πούμε φυσικά ότι αποδείχτηκαν και αρκετά γούρικες μιας και συνδυάστηκαν με τη μεγάλη νίκη.
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Πανουργιά Θωμά για την ευγενική χορηγία και ευελπιστούμε σε ανάλογες κινήσεις και στο μέλλον.